آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

ارائه خدمات مشاوره ای و روانشناختی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

ارائه خدمات مشاوره ای و روانشناختی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

توسط کارشناس ارشد روانشناس بالینی از کارشناسان محترم اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی

يکشنبه 9 مهر 1402
برگزاری هفتمین جلسه از سلسله جلسات «دمی با نواندیشان و دگر اندیشان نظام سلامت»

برگزاری هفتمین جلسه از سلسله جلسات «دمی با نواندیشان و دگر اندیشان نظام سلامت»

با عنوان: کاربرد هوش مصنوعی در تصمیم‌سازی حوزه‌های نظام سلامت، با حضور دکتر طاها صمد سلطانی (عضو هیئت علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم تبریز)

دوشنبه 3 مهر 1402
کسب مدال نقره مسابقات بین المللی اختراعات ژنو-سوئیس 2023 توسط دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

کسب مدال نقره مسابقات بین المللی اختراعات ژنو-سوئیس 2023 توسط دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

خانم نگین حسین‌زاده دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع‌غذایی به راهنمایی آقای پروفسور دکتر عزیز همایونی¬راد استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به کسب مدال نقره اختراعات ژنو-سوئیس در سال 2023 شد.

دوشنبه 27 شهريور 1402
شیوه نامه جدید اجرائی آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای دانشجویان و دستیاران دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی

شیوه نامه جدید اجرائی آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای دانشجویان و دستیاران دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی

...

يکشنبه 26 شهريور 1402
چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر  و خانم طاهره فاضلی دانشجوی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Journal of Molecular Liquids با (Impact Factor:6 , CiteScore=9.7 Q1)

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر و خانم طاهره فاضلی دانشجوی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Journal of Molecular Liquids با (Impact Factor:6 , CiteScore=9.7 Q1)

با عنوان: Fabrication and characterization of food-grade pea protein-ascorbic acid nanoparticles-stabilized Pickering emulsion

دوشنبه 6 شهريور 1402
چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر  و آقای بهزاد معصومی دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Hydrocolloids با (Impact Factor:10.7 , CiteScore=19.3 Q1)

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر و آقای بهزاد معصومی دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Hydrocolloids با (Impact Factor:10.7 , CiteScore=19.3 Q1)

با عنوان: Pickering emulsion stabilized by conjugated sodium caseinate-ascorbic acid nanoparticles: Synthesis and physicochemical characterization

دوشنبه 6 شهريور 1402
فراخوان شرکت در دوره پسادکتری پژوهشی مرکز تحقیقات ترافیک

فراخوان شرکت در دوره پسادکتری پژوهشی مرکز تحقیقات ترافیک

مرکز تحقیقات مدیریت و پیشگیری از مصدومیت های حوادث ترافیکی

چهارشنبه 1 شهريور 1402
پخش آنلاین کنگره بین المللی آموزش پزشکی AMEE 2023 ویژه دانشگاههای کلان منطقه دو

پخش آنلاین کنگره بین المللی آموزش پزشکی AMEE 2023 ویژه دانشگاههای کلان منطقه دو

تاریخ 6 تا 8 شهریورماه 1402 از ساعت 10 الی 16، در سالن کنفرانس شماره یک مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تبریز

شنبه 28 مرداد 1402
مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی با همکاری مرکز توسعه و هماهنگی پژوهش RDCC کارگاه تخصصی برگزار می کند:

مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی با همکاری مرکز توسعه و هماهنگی پژوهش RDCC کارگاه تخصصی برگزار می کند:

کارگاه آشنایی با مقررات و نحوه صدور مجوز مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

شنبه 28 مرداد 1402
فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه وارستگان

فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه وارستگان

مهلت ارسال رزومه تا 31 مردادماه 1402

چهارشنبه 25 مرداد 1402